(",)

LoveHateFollowers

Sunday, August 7, 2011

Push or Pull?

The awkward moment when you push a door when you're supposed to pull it.


It's okay, we all have experienced that.

Reblogged from:

15 comments:

Suhami Ahmad said...

yeah thats right >_<

Queen F said...

okay lagi malu bila semua orang duk pandang kita yang terkial-kial depan pintu.. lepas tu sibuk nak cover malu.. -.-'

Azham Vosovic said...

hahaha...thnx atok...

Azham Vosovic said...

Queen F: hahaha, malu sgt kan? selalu jd kt I hahaha

Anif Abdullah| AA said...

yup.. all about experience
singgah cni ^^

Anif Abdullah

ABU said...

cam bangang je kan..hahaha
aku pun kadang cam tu..tp tak de la sampai tendang mcm kat atas tu hahaha

Azham Vosovic said...

AA: hehe, pengalaman berharga hehe

ABU: huhuh, kalau da buat silap mcm tu, kita cool aje hehehe

syrupmasin said...

haha..adoii kalu org tegk mesti mcm segan sikit :D

Azham Vosovic said...

syrupmasin: hahah, mesti selalu berlaku kt kau kan? hehehe

miss nina said...

pernah juga mengalaminya
hehehe..malu :P

man yusoef said...

macam iklan biskut kat TV kot..hahaah

- zuriey - said...

memang selalu tersilap..hehe.takpela memang bese berlaku

Azham Vosovic said...

miss nina: rileks, jgn malu hehe

man yusoef: ada eh iklan mcmtu? heheh

zuriey: hahaha, normal la kan hehehe

amir aizat said...

i like this situation! kah3

Azham Vosovic said...

amir aizat: heheh, comel je bila kita tersalah buka hahaha

("-")