(",)

LoveHateFollowers

Friday, November 18, 2011

The Pretty Glass


IPG KBA headline:

"Bakal guru tertekan tumbuk papan kenyataan".

Hahaha, the statement above is not true at all; we never know what happened to the bulletin board outside Lecture Hall C. It fell down and the glass is shattered to pieces. The cleaner has not swept the floor yet and I guess that it cannot tell who is the prettiest in IPG KBA anymore.

10 comments:

Wan Ahmad Izudean said...

is there any vandalism?

or the board was not strong enough to stay intact to wall.. haha

pity board :(

ABU said...

ini msti hot tamped punya orang ( err btul ke spling aku tu ) hahaha..
ka dia jatuh sndiri..

Azham Vosovic said...

ABU: hot-tempered...spelling tu dah hampir betul hehehe...

rasanya jatuh sendiri hehehe... sbb angin/ribut kuat minggu ni...

Saiazuan said...

hmm pk positive..mayb holder dia trcabut atau ada gegaran menyebabkn ia trjatuh

adwafarahin said...

bahaya tu..kang ade gak yg bengang2 g amik serpihan kaca g bunuh dri pulak

Azham Vosovic said...

Zuan: maybe kan? sebab ribut haritu huhuhuhu

Adwa: hehe, memang bahaya.... kaya bersepahan di atas lantai hehhehe

YOUsoF said...

Aku dah tercakap "Woahh!" dah tadi. Ingatkan betul² manusia tu tumbuk. haha


Saje makcik cleaner sapu lambat², nak tunjuk kat orang ramai.. ;D

Azham Vosovic said...

YOU: yes, aku da berjaya mengenakan kau hehehehehe....

betul tu, bukti kepada kejadian yang menghantui semua pelajar hahaha

NURUL AINI NORAZMAN said...

sokong dgn zuan,.haahha

Azham Vosovic said...

Aini: amboi...Zuan saja ke? hehehe

("-")