(",)

LoveHateFollowers

Saturday, July 14, 2012

XTVT @ Remaja Magazine


Remember this blog post about Skytrex Adventure? Alhamdulillah, one part of my adventure is finally out on Remaja 15th July edition; see the XTVT section on page 136 and 137 for more details. Full story of Santai Selebriti with you-know-who will be out on August edition insyaallah.


Remember that this is a magazine for boys and girls especially teenagers like us. Najwa Latif is the cover girl for this edition and I can assure you that boys would never regret buying this copy. There are fashion tips for males and females, relationships, accessories, gadgets, entertainment news as well as movies and music reviews.


I would like to humbly urge all of you to get a copy of Remaja at nearby news stand, book store, petrol station or any outlet as soon as possible because this magazine is sold for only RM 5.00. Remember, it is never too costly to invest a great book or in my case, a magazine.

33 comments:

khairul akmal bin azman said...

najwa latif ??
in the cover magazine...

fuhh..

blog-tips-kurus said...

REMAJA?? ahaksss!!

Azham Vsvc said...

kay: hehe....jgn lupa beli heheh

BTK: haha sy masih remaja hehehe!

Nick Nashram said...

wahh,,dah jadi femes..pasne next top model pulak..leh r tumpang femes tu..hehehe!

Azham Vsvc said...

Nik: haha amin...kata-kata tu doa tau...hahahaha.....tak de femesnya....last-last jadi cikgu gak heheheheh

- zuriey - said...

wah..bestnya msuk mjalah..femes tu

ah^kam_koko' said...

Awesome! Did you write this yourself?

eva said...

nak beli nanti!!

wahh sy suka join aktiviti lasak mcm tu.. lama x join.. masa skolah jer dulu.. skrg geng suma bz huhu.

** wah rupanya pernah jumpa jue n hanie.. bestkan dgn diaorg.. untung dah jumpa hehe

Azham Vsvc said...

Zuriey: haha u pun selalu masuk magazine apa hehehheeh

Ah Kam Koko: hehe....nope the article on the magazine was written by the journalist...eh it that what you meant? hehehe

Syazwan Che Deraman said...

tengok gambar entry lepas.

kau lagi tinggi dari Zain.

Zain pendek ea?.

jeles aku dengar dia ada affair dengan Rozita Che Wan.

ehehe.

dah lama aku tak beli majalah.

baguslah dah masuk majalah!

Azham Vsvc said...

Syazwan: haha kecik hati Zain kalau dia baca komen kau hahahaha.....Alhamdulillah aku tinggi sikit je hehhe....syukurlah ada rezki nak masuk majalah...kalau tak...tak merasa hehehehe....

Mira Adzlia said...

hihi...sudah smakin pemes amos... :p

Azham Vsvc said...

Mira: alhamdulillah diberikan peluang oleh Allah ehehhehe

syAzAnA said...

fuyooo. masuk mag! pewittt!

Orked said...

Sure, I will buy it :)

NIZAM said...

Azham!!! saya pun baca REMAJA gak. kita kan REMAJA. haha. tp utk latest edition takbeli lagi.

ZWAN SABRI said...

Untungla selalu masok majalah.. *jeles2..

Azham Vsvc said...

Syaz: haha g beli majalh Remaja skrg hehehehe

Orked: wah...thank you so much for your support hehehe

Azham Vsvc said...

NIZAM: haha yeah kita memang REMAJA lagi hehehe.....jgn lupa beli edisi terbaharu ni okay hehehe

ZWAN: Alhamdulillah, Allah bg peluang hehehehhee

ABU said...

wah masuk majalah dah.. best la kan dgn para2 retis.. tahniah k.. aku pun dah lama tak meli majalah..

Azham Vsvc said...

ABU: haha dengan para Hero Remaja tu hehehehe.....syukur alhamdulillah hehehehhee

the malay male said...

majalah untuk teenagers? malangnya saya sudah melebihi had umur teenagers... huhu

Azham Vsvc said...

Malay Male: haha rilekslah..tak salah membeli untuk saja2 membaca heheheh!

Hanie Dew said...

weeewit..best ada pengalaman shoot bersama artis dan featured dlm majalah.buakn semua org dpt peluang tu..

kalau aku xsilap blog post tu in may.July baru kuar...(o.O)

Narumi Isozaki said...

Meletup-letup la Azham Vosovic tu! Dah la penulis lirik, masuk majalah lagi tu! Hehehe~ Thumbs up Am! =)

Azham Vsvc said...

Hanie: lama kan masa yang di ambil? hahahaha, kira excitement I semakin berkurang hahahahahaha......

Syukur alhamdulillah diberikan peluang, sbb hidup cuma sekali I nak buat semua benda dalam dunia ni hahahahaha tamak betul....

Azham Vsvc said...

Izat: hahaha meletop la sangat! Tak ada maknanya pon hahaha...kami masih manusia biasa heheheheehhe

Cinta Misteri said...

Alahhh CiM dh veteren la, no more magazine. Skang byk baca bhn ilmiah je..
Howeva, skytrex adv. tu menarik la

Azham Vsvc said...

CiM: haha kalau dalam hati sentiasa muda, kita akan selamanya muda hehehe....Kalau berkenan boleh tempat schedule utk Skytrek tu hehehe!

Sizzling Suzai said...

TAK ACI! TAK ACI! kknape time sy pegi dulu xmasuk magazine!!!! x mau kawan azham!! XP

Azham Vsvc said...

Suzai: hahaha.....nak buek macam no hahahaha.....nanti adalah rezki Suzai tu hehehehe

Suhami Ahmad said...

mesti dapatkan dipasaran walaupun atok bukan kategori remaja..... erk

Azham Vsvc said...

Atok: hehe terima kaseh atas sokongan ikhlas atok hehehe

("-")