(",)

LoveHateFollowers

Wednesday, February 15, 2012

#Wordless Wednesday: The Food Machine

12 comments:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hihi telur mata 0_o

Hanie Dew said...

napa aku takleh view pix tu ye..

hai lama tak dtg jenguk.mianhe..

ni keje ada kurang sikit bole la nak start blogathon yang aku janjikan. kene pegi satu satu nak catch up entry yang telepas.

Azham Vosovic said...

Zuan: haha, aku suka makan telur mata....

Hanie: haha, tak bboleh view eyh? hehe, internet kt office slow kot hahaha

ZWAN SABRI said...

nyum nyum.. :)

semutsengal said...

aku nak beli 4 boleh ?

rozeeta rashid said...

kalau tengah lapar, dapat telur mata + roti syok woo. hehe.

biela bell said...

nak buat silap mata benjo ke nie?hahaha

Azham Vosovic said...

ZWAN: hehe, sedap kan?

semutsengal: boleh...promote aku dlm blog hahaha

rozeeta: hehe, serious sedap makan panas-panas hehehe

biela: hehe, tu mesin makanan terbaru hahaha

delarocha said...

haha...kalau lah semudah itu

Azham Vosovic said...

delarocha: haha, kan kan kan? mudah je hidup budak2 bujang ni hahah

Ezad Skytech said...

haha..kalau la betul2 ada macam ni kan best..:D

Azham Vosovic said...

Ezad: kan kan kan? mudah je kerja haha

("-")