(",)

LoveHateFollowers

Friday, February 3, 2012

True Followers


Promise that you will stand by me forever; if God forbids then fate should step in and force us into a goodbye. And if you guys and girls have children someday, please tell them my name when they point at my picture. Tell them how I hope they shine, tell them how the crowd went wild.
(Adapted from Taylor Swift's Long Live) 

Though blog readers come by and pass like seasons, I believe that true followers stay. Please stay because you want to, not because I ask you to do ;)

GIF source:

19 comments:

Orked Cleopatra said...

yes I'll :)

Gary Asip said...

i'll try k?.. :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

aku xnk follow blog ko! tp aku nk jd kwn yg follow life ko.. bleh? haha

semutsengal said...

aku takda lah true sangat kan, kalau free aku ada, tak free mmg takda lah kan.


HAHAHAHAHAAH

CekbOlat-bOlat said...

saya pembaca entry kamu ^^

chemay said...

i will.
:)

Elle Who? said...

iklan diGi: i will follow u....haha

tieha ismail said...

suka betul dengan kata2 taylor swift tu...huhuhu

Azham Vosovic said...

Orked: hehe, terima kaseh sgt sgt hehe

Gary: hehe, thanks yeah! I truly appreciate that...

Zuan: hehe, bajet comel la tu? haha, boleh je tak kesah hehehe

Azham Vosovic said...

semutsengal: haha, kau memang...tak pe aku tak kesah...masing2 sibuk hehe

CekbOlat: hehe, terima kaseh byk2 hehe...sy sangat bersyukur hehe

Azham Vosovic said...

chemay: alhamdulilah...syukur sgt2 hehe

Elle: haha, konon2 sweet la tu? haha, thanks mak cik hahahha

tieha: hehe, terima kaseh yeap!

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hahahahah bajet kan.. xD

Azham Vosovic said...

Zuan: xpe, kalau ikhlas tak salah hehe

zaty said...

true follower? more to silent reader kot. heeeeee.

Azham Vosovic said...

Zaty: kalau baca senyap2 pun saya dah terharu sgt hehehe

rozeeta rashid said...

kalau tak datang blog ni rasa tak lengkap laa. hehe. sweet tak saya? haha.

Azham Vosovic said...

rozeeta: haha, sweet-nya! terharu sgt heheh

Hanie Dew said...

aku tak follow blog ko tapi aku ingat blog ko. sama tak. hihi

Azham Vosovic said...

Hanie: kunjungan orang-orang macam kau pun sudah cukup menyempurnakan coretan hidup kat sini ;)

("-")