(",)

LoveHateFollowers

Wednesday, May 9, 2012

Public Bath House


The Public Bath House of UPM; it's sexy, wet and wild plus tanning my skin although I'm already coloured!

Finally a sport that I am into it; I try my best to be in the SWIM TEAM with my SWIM MATES but sometimes duty calls. Just my dear lecturers calling for more tests and assignments and tests and another assignment which literally left me with no more quality time for some workout. Frustrating isn't it? When we are finally good with something but so little time to enjoy it; perhaps it is my time management skills that need a serious "rescheduling"? And I am up on it, this is the price I have to pay to stay tall, dark and handsome ;)

P/S: This Public Bath House...it is for UPM students only so it is not so public ;)

14 comments:

delarocha said...

saya tak reti berenang

syahirooAhmad said...

rugi rugi.. kalau dia open for public kan best~

idin said...

one day nak pegi jugak lah sana.

tapi rasanya lastly mesti pegi sem depan untuk koko renang.hehe

Azham Vosovic said...

delarocha: hehe kenalah belajar...

syahiroo: hehe, kalau open to public mesti ramai huuhuhuh

ididn: hehe, baguslah amek Koko Renang....senang je dpt A mcm tu heheh

Hanie Dew said...

ala. kalau open pun aku tak reti berenang.fobia.mesti aku tebayang kalau lemas..huhuuhu..

ide utk ko reschedule blk tu aku rasa mmg perlu kot.jgn terlalu sibuk dan xde masa nak treat diri sendiri...hihiih.

Narumi Isozaki said...

kami belajar berenang ngan imran n shafik ary tu kat PD pun x lepas2 lg.. hahaha~

Azham Vosovic said...

Hanie: hehe...untung tau belajar berenang hehe...seronok!

Insyaallah akan saya consider-kan cadangan Hanie tu hehehe

Narumi: hehe...masih tenggelam dalam laut ke? haha tu la...lain kali makan sayur banyak sikit hahaha

2pineapples said...

wadoii.. baru terasa nak feel public bath cam kat korea tu. wklu. ish

2pineapples said...

adui..baru nak feel cam korea ada public bath house.. wklu

Azham Vosovic said...

2pinaapples: haha....boleh aje kalau nak feeling2 hahahha

Aziela said...

Sukaaa sangat swimming, tapi tak pandai. Setakat nak lepaskan diri dari terkapai2...bolehhhhlah kot. My son pun sama..semberono jer...but he managed to swim walaupun tak betul cara..hehehehe

Azham Vosovic said...

Aziela: hehe...bagus sukan renang ni....sesuai untuk semua usia hehe...kat sini ada buat kelas renang hari Jumaat...ramai gak org luar join hehehe

YOUsoF said...

Serius rindu nak berenag dalam kolam..

Berenang pun tak la sehebat team renang kau.. haha asal tak tenggelam masih boleh dipanggil 'boleh berenangl la kan.. ;D

Azham Vosovic said...

YOU: hehe....berenang untuk suka suka...bolej aja hehe...seronok terapung atas air heheheh

("-")