(",)

LoveHateFollowers

Sunday, January 27, 2013

Krai Krai Krai


Alhamdulillah; I am so excited of my first day as an English language teacher in MRSM Kuala Krai Kelantan! I hope that I will get a lot of presents by the end of this "teaching practicum" and insyaallah I can take this time to figure out whether I still want to become an educator or take the glamorous path in life :)

17 comments:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

tak sekacak aku!

syafiqakarim said...

good luck tauu!

eiymnajmie said...

good luck bro! berape lame dekat sana? dekat aje dengan I. I dekat jerteh. roughly 2 hours from kk!

Zehan Ilyana said...

i wish you all the best..:)

the malay male said...

semoga dipermudahkan

Orked said...

Gud luck then..plez be both...hahaha

Azham Vsvc said...

Zuan: hehe kau memang kacak hehe!

syafiqa: hehe thank you!

eiymnajmie: seminggu je kt MRSM Kuala Krai ni hehe.... tak sempat nak berjalan...

Zehan: hehe, thank you so much!

malay male: hehe... insyaallah, terima kaseh :)

orked: hehe thank you yeah!

ZWAN SABRI said...

cikgu yang hebat je boleh mengajar murid2 yang hebat kat MRSM tu.. Tahniah! :)

Wan Ahmad Izudean said...

like a teacher :)

依之汉 said...

Ianya pasti sukar memandangkan anda di Kelantan. Dialeknya juga agak lain daripada dialek BM biasa. Teringin membaca kisah perjalanan guru. Jangan lupa kongsikannya!

amer akat said...

aslkum.. bleh sy follow ? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

Nick Nashram said...

wah, first day of practicum already in mrsm..impressive..huhu
cikgu hensem..i wonder by the end of ur practicum, cukup x space dalam keta nak isi hadiah? :)

iyka zulaika said...

semoga dapat hadiah yang banyakkkk. hehe :P

Azham Vsvc said...

ZWAN: hehe....memang cikgu-cikgu kat sini semua hebat, in fact semua cikgu di Malaysia hebat-hebat belaka hehe, saya cuma guru praktikum yang tidak berpengalaman :)

Ized: hehe...alhamdulillah syukur :)

WOng: hehe....tidaklah begitu sukar, these kids converse well in English and they are really brilliant!

Amer: follow je lah hehe :)

Azham Vsvc said...

Nick: hehe ni bukan praktikum pun, ada program universiti je tapi I amek pengalaman ini sebagai praktikum hehehe.....

iyka: hehe....insyaallah kalau ada hehehe :)

Aziela said...

Practicum di MRSM? Wowwww! Jangan lupa balik ke Serdang yer? Manalah tahu, dah sangkut kat situ pulak. Oh yer, dun forget to collect as many communications experience as you can for your journey to be a celebrity, yer.

P/S : Patutlah rasa terbantut nak ajak adik keluar semalam. Dah di Kelantan rupanya.

Azham Vsvc said...

Kak Aziela: hehe alhamdulillah syukur! Insyaallah saya sayangkan profesion yang saya pilih ini, moga Allah bantu saya dalam jalan kehidupan yang saya pilih hehe....

Insyaallah, nanti kita boleh keluar hehe, nanti bila saya balik Serdang sy sms heheh :)

("-")