(",)

LoveHateFollowers

Tuesday, December 4, 2012

Muder on Campus-The Final Episode





The final episode of Murder on Campus...enjoy!!!

17 comments:

Aziela said...

Wow...

Azham Vsvc said...

Kak Aziela: hehe terhibur tak? hehe

eva said...

hehe comel jer crita ni.. mcm crita jawbreaker ckit2... boleh buat lagi nih.. pandai buat.. kalo saya ntah apa2. sbb xsuka menulis n xsuka buat crita.. xda bakat nak story haha..

chemay said...

rajin nau buat strip2 camnih.
kalau chemay.
nak edit gambar pun kena tunggu betul2 ada mood baru boleh buattt.
>.<

محمد رازيق said...

wow. murderer? hehe

Azham Vsvc said...

eva: hehe jawbreaker? Citer apa tuh? hehehe....mana tau, belum cuba lagi kan? Entah2 satu hari nanti menjadi hit...

chemay: hehe...mmg memerlukan kerajinan yg tinggi hahahha!

محمد رازيق: hehe... yeap!

hanaahmad said...

dah boleh buat komik. :)

Azham Vsvc said...

hana: haha menarik tak?

the malay male said...

Happy ending :-)

Azham Vsvc said...

malay male:hehe tak de la sangat....

anamizu kaito said...

wahhhh dah tau sape pembunuhnye !
jyeahhh cayalah Azham ! hehe

Azham Vsvc said...

Cik Ana: wah...tak sangka kes pembunuhan ini sudah selesai hahah!

NIZAM said...

Ok.dah habis baca sume episod. :) hee.

moral of the story is girls always jealous. haha. tol tak?

Hanie Dew said...

Sometimes things are not what they seem. kan azham.

Azham Vsvc said...

Hanie: ada org tu muka je nampak baik, tp dalam hatinya siapa tahu kan?

Syazana Nazri said...

cepatlah buat filemmm!

Azham Vsvc said...

Syaz: amboi banyak sponsor? Syaz la kasi sponsor lebih sikit hahaha!

("-")