(",)

LoveHateFollowers

Thursday, June 21, 2012

Parent-Thing


Sometimes the children will end up parenting their father and mother; that's the most beautiful part of our life so don't run away and promise that you will stay.

We all have this "Parent-Thing"...our constant fights with our parents about almost everything in life. From the smallest argument about the bed carelessly made or as big as not calling home to ask about their condition; somehow those fight are the only reason why we are talking to each other. 

I know that my parents worry that maybe one day I decide to leave home they made for all five of us. I will surely leave like all of the other kids but when that time comes, I hope that my parents will start dating each other again like what they did 21 years ago. Those were the beautiful times they had before they had us so I want them to relive those memories again. I will come back from time to time, unnoticed, but they will always feel my presence like I am always there. That is how I parent my parent one day, doing it from afar just observing pretty handsomely by the stars ;)

15 comments:

Rizal Sadiman said...

im touched

Ali Kanchan aka Pirate said...

kasihi ibu bapa selagi masih terdaya...

Anonymous said...

Some regarding renown, on waste of understanding dote, And consider they expand immortal when they quote. by Ed Young.

CekbOlat-bOlat said...

stiap hri mama n babah akn call,bolat dh further study.. hurm msti sebak bile brckp ...

cant live without them >,,<

Narumi Isozaki said...

homesick ke bang? hee

Azham Vosovic said...

rizal: yeay, intended to touch my readers' feelings...I made it!

Mr. Pirate: hehe, yeap! Hargailah mereka semasa mereka masih ada...

Bolat: haha, amboi setiap hari? hahaha

Narumi: hehe...mmg homesick!

Wan Ahmad Izudean said...

i'm touched as well.
how lucky your parents to have son like you :)

Azham Vosovic said...

Ized: haha...I hope I turn out well ;)

Aziela said...

Seriously... u r really ready to be a parent.

anif abdullah| AA said...

kadang2 naluri parent lebih tahu apa yang kita tak tahu..huhuu

Azham Vosovic said...

Aziela: alamak...aka rasa sy dah bersedia? Oh tidak!!! ahaha

AA: hehe...betul tu...kadang2 bila I tgh sesak xda duet...tanpa diminta parents sendiri akan memasukkan wang ke dalam akaun heheheh

Hanie Dew said...

mcm trend skrg bila anak2 dah besar sume akan ikut haluan hidup masing2 sama ada berkahwin atau kerana career.
dan byk fikiran negatif pasal ni.

tp bila baca point ko kat n3 ni. make sense jgk.parents kite dah byk habiskna masa pd kita dr baby sampi dah besar.diorg mgkn rindu masa berdua mcm dulu2.

Azham Vosovic said...

Hanie: I like you!!! Hanie selalu dapat tafsirkan apa yg I nk sampaikan dengan jayanya! It's like, you are reading my mind! Congratulations Hanie hehehe, you made it!

Jue said...

jgn xtau aku ngan Hanie selalu ckp "oh camni hupenye pe parent kita rasa bila dealing ngan kita dulu2" happen to be bila adik ko melawan cakap pastu yg tau kejadian tu ko. Ko mulai sedar rupanya bkn senang jd parent ngan perangai bbdk skrg cam aku cthnya yg kkdg mberontak

aku nak kasi parent aku private time tp mungkin sbb dulu parent aku bz bkerja, bila diaorg dah pencen diaorg lg prefer ade aku ngan adik aku sebelah diaorg spent time together instead of bpisah2 haha

Azham Vosovic said...

Jue: haha...bila I da keja nti I nk dok jauh ckit dr parents I....nak bg diorang masa untuk berdua-duaan hehe...Sebabnya diorang nikah 11 Januari 1991, tp 15 Disember 1991 I dah lahir....huhu....kesian diorang, bglah chance nak dating balik hahahahahaha

("-")