(",)

LoveHateFollowers

Thursday, June 28, 2012

Good-Looking Photo


We always have this moment when we feel that we are the most handsomest or the prettiest; we take so many photos but delete the pictures that do not make us look pretty. Without we realizing it, we are actually trashing out our true self and feed on the LIKES we receive once the good-looking photo is up on Facebook. And believe it or not...the secret to look good in your photos is just merely a proper lighting and the right filter from your camera application ;)

17 comments:

Syakir Rahman said...

die pon nak interprem gak,,,,ahahaha...stuju ngan pndapat ko btw :)

Azham Vosovic said...

mestilah enter-frame....hahaha...

Narumi Isozaki said...

belog sudah santek eh. haha~

Azham Vosovic said...

Narumi: haha....masih dalam pembinaan...tak siap sepenuhnya lg hehehehe

syAzAnA said...

haha. itu syaz agreeeeee! hik

Yousof said...

Waah².. Barapa hari dah blog kau bertukar wajah ni?? ;D


Lebih ringkas dan lebih bercahaya.. hehe Lebih redup mata memandang.


Betula kata² kau tu Zham, aku nak tambah satu lagi rahsia - senyum ikhlas depan kamera.. ;D

Aziela said...

Me..never look good in pix. Saaaad...

syafiqakarim said...

lebih suka bgambar tanpa lihat camera
hahaha

khairul akmal bin azman said...

bila nak trun ipoh?

le lepak sama!

Azham Vosovic said...

syazana: hehe.... thank you!

YOU: haha....lebih ringkas eyh? Baru 2 hari...saja je nak tukar angin...maklumlah tgh cuti sem ada masa sikit nak alter mana yg patut....

Azham Vosovic said...

Aziela: haha, trust me...semua orang rasa mcm tu....hehe...yg penting kita bergambar dgn ikhlas...nanti dapatlah hasil sebaik mungkin hehehe

syafiqa: hehe...serious? sebab apa? segan ke? hehehe

kay: haha...lama tak dgr citer...ala, aku malu nak lepak dgn kau...

Yousof said...

Aku tak rajin nak alter² ni. Senang kata tak pandai lah.. haha

Nak tukar header sendiri tapi asik tertangguh je..

Azham Vosovic said...

YOU: hehe....okay tak header baru I tu? hehehehe

Jue said...

agreed! dedulu la kan, aku sgt kisah bila org tag gambo time reaksi muka aku x semenggah mana sbb time ku aku ada kkwn pompuan yg mmentingkan kesempurnaan dlm gambo. tp lelama, aku jadi x kisah lsg! sbb bg aku, biarlah org kata aku chubby giler dlm gambo tp bila jumpa, xde la chubby mana hahahahaha #tlg jgn pengsan bc statement neh hahaha lagi

Azham Vosovic said...

Jue: hehe....perkatan baru I belajar "semenggah" hehe.....yeap I ni dah la jenis tak photogenic lansung, bila time gambar candid mesti buruk...gerammnya....tp bila pikir2 balik, baik ke buruk tu semuanya gambar I kan? terimalah seadanya.

Orked said...

Hahaha...photoshop ever...

jadi diri kita lebih baik kan...:)

Azham Vsvc said...

Orked: haha...suka photoshop gambar la ni? hahahahah...yeap baik jd diri sendiri hehehe....best2 ....

("-")