(",)

LoveHateFollowers

Friday, October 12, 2012

Protection


A friend of mine is going to do "it" tonight; the boy had done it many times before like a pro so I gave him "this" as a little protection because only dummies eat Maggie without its MSG.

Yes, this is not a condom you guys and girls would probably think about; with just a bit of camera angle and the right props you will get exactly the thing you need to resemble a condom. I still remember giving a box of condom to a newly-wed and it turned out that they didn't use it at all; come to think about it, it is seriously very rude of me. Take care and God bless you people, will come and see your blog soon insyaallah :)

P/S: Mee Sedap's MSG sachet.

20 comments:

beLLa said...

sedap jugak pekena megi goreng mee sedap. ^o^

pandai buat props camtu ye. :P

CekbOlat-bOlat said...

oh .about maggie kan . sejak dduk kolej ni macam2 meggie dan resepi meggi dicuba . kihkih :D

Ali Kanchan aka Pirate said...

huh! ish ish ish...

Fha Hzh said...

Azhammmmmm!!!!!

ZWAN SABRI said...

HAHA.. Omg! I thought it was a condom. HAHA

Hizrian Roslee said...

indeed rude giving a condom to a newly wed...
it's much2 better if you just give itt to me... lol~

Rizal Sadiman said...

i know that one is maggi sedaap..
and i know who were the newly-wed haha

Azham Vsvc said...

bella: haha....terima kaseh...saja je buat sebab dpt idea masa sembang2 dgn kawan hahaha

Ali: hehe...eh kenapa plak? hehe

Fha Hzh: haha ye saya :)

Zwan: keh keh keh...terkena :)

Ian: hehe nak guna nak isi air dalam belon masa sukaneka sekolah ke? hahahah!

Azham Vsvc said...

Rizal: thank God you knew...kita yang sama2 bagi condom kat newly-wed tu hahaha!

Syakir Rahman said...

kah3.. i see condom at the 1st place.. shame on me =P

Azham Vsvc said...

Syakir: haha...biasalah tu...optical illusion :)

chemay said...

errrr chemay pun teringat tu jugak,
sebab ayat tu and those hiv aids words.
hewwww
>.<

Azham Vsvc said...

chemay: hehe awak pon tertipu hehe!

aniqbukhary said...

Dont blow your future...

Azham Vsvc said...

aniq: hehe..bagus...mesej sampai hehe!

Orked said...


OMG...hahahaha

Yousof said...

Lamaaaaa habis tak jenguk kau Azham.. ;D Harap kau sihat.


Kawan aku pernah jumpa kondom yang dah diguna bersepah dekat trek jogging dekat² tempat aku ni.. Trek ada dua fungi, siang untuk jogging. malam untuk merosakkan diri. Sedih.

Azham Vsvc said...

orked: haha terkejut kau hahaha!

Ucop: hehe...amboi memang masyarakat berkenaan menggunakan kemudahan awam pada tahap yang maksimum hehe...Ucop sory lama tak jenguk kau, sibuk sgt dgn pelajaran huhu....

eva said...

hahahaa dgn gamba jer tanpa bc info dulu dh fikir lain.. haha bijak bijak.. mostly org ckp pemikiran negatif lebih cepat detect dulu haha xtau lah kalau betul..

Azham Vsvc said...

eva: hehe memang itu objektif sebenarnya...sebab nak gk siapa yang fikir benda lain kalau tak baca description betul2 hahah!

("-")